Bilen gick sönder på väg till jaktstugan

Dagens inlägg skiljer sig åt från de inlägg som jag har skrivit den senaste tiden. Jag har ju varit med på älgjakten och de flesta inläggen har handlat om det. Hur som helst, när jag var på väg till jaktstugan ett par mil norr om Kramfors så fick jag motorstopp och som tur var fanns hjälpen närmre än vad jag trodde. Jag ringde ett företag som heter Bärgning & Transport Västernorrland, och det är ett företag inom bärgning och transport i Kramfors, och de kom och hämtade bilen och bogserade den till en bilverkstad i stan.  

Jag ville ju trots allt upp till jaktstugan så en vän kom och hämtade mig och körde mig dit och sedan var det bara att vänta på att de skulle höra av sig från bilverkstaden. Det tog ett par dagar och sedan var bilen färdig, och samma vän som kört mig till jaktstugan kom och hämtade mig och körde mig till bilverkstaden så jag kunde hämta min bil. Det är bra att det finns ett företag som alla kan få hjälp av, alla som behöver hjälp med någon bärgning eller någon transport i Kramfors. Bärgning & Transport Västernorrland har funnits sedan 2014 och varje bärgningsbil är bemannad dygnet runt, så oavsett vilken tid på dygnet man behöver hjälp, går det att få hjälp. Vet ni vad, jag ska inte säga så mycket mer om det här företaget för jag tycker att det allra bästa är att ni som vill få veta mer om Bärgning & Transport Västernorrland går in på deras hemsida och läser mer om dem där. Där hittar ni också kontaktuppgifterna och det är förstås bra att lägga in deras telefonnummer i mobilen, så är företaget inte längre bort än en knapptryckning på telefonen.