Ni borde prova på healing

Fördelen med att bo i Norrbotten är förstås att det finns en rik tillgång till naturen. Jag som både brinner för och jakt och friluftsliv bor verkligen på rätt plats, här uppe i Luleå. Sedan i somras har jag haft några motgångar i livet och jag blev på gränsen till deprimerad och tog mig inte för någonting nästan, inte ens kom jag ut i skogen. En god vän till mig rekommenderade mig healing, och varför inte tänkte jag och så beställde jag tid till ett företag som vänder sig till alla i Boden som har intresse för healing, ett företag som heter Annikas Soul Cottage. 

Uppriktigt sagt så var jag tveksam till om detta med healing verkligen skulle fungera. Samtidigt så har jag ju stor tillit till min vän som rekommenderade mig att prova healing, och jag kände att jag i alla fall inte hade något att förlora på att testa. Direkt efter första behandlingen märkte jag att det var något som hände som fick mig att må bättre än på länge, och för första gången på länge sov jag en hel natt utan att vakna flera gånger. Jag fick förklarat för mig att healingen gör så att kroppens egna läkningsprocesser aktiveras och därigenom dämpar stress. Det var vad som hände och det dröjde inte länge innan jag återigen beställde tid för healing i Boden och sammanlagt gick jag till Annikas Soul Cottage fyra gånger och nu är jag mitt gamla jag igen. Eftersom healing fungerade på mig, och även på min vän, så vill jag rekommendera er som har problem med stress eller smärta att prova på healing. Bor ni i Boden med omnejd kan ni få healing om ni vänder er till Annikas Soul Cottage.