VVS-hjälp för dig i Umeå

Det här är en blogg om jakt- och friluftsliv och jag tror väl att ni vid det här laget har fått följa mina äventyr som utgår från min jaktstuga som finns en bit utanför Umeå! Det är en modern jaktstuga med alla bekvämligheter för när man kommit upp i min ålder kan man inte bo hur enkelt som helst. Älgjakten drog i gång för några veckor sedan och jag åkte då upp till jaktstugan, och när jag skulle ner i källaren och sätta på frysboxen upptäckte jag en vattenläcka ifrån ett rör. Det finns ett företag inom VVS i Umeå som jag vänt mig till tidigare när jag behövt hjälp i mitt permanenta boende, villan, men det var första gången som jag behövde hjälp i min jaktstuga. Jag ringde till Norrlandsexperten som det här företaget heter, och de kom redan senare samma dag eftersom det var akut, och då konstaterade de att röret var i ett så dåligt skick så att de behövde byta ut det, och det var i alla fall tur att vattenläckan inte hunnit orsaka någon större skada. Norrlandsexperten är ett företag som erbjuder olika slags tjänster inom VVS för oss i Umeå, och då VVS är ett komplext område som verkligen kräver rätt kompetens hos de som utför VVS-arbeten så har Norrlandsexperten endast erfaren personal med rätt kompetens, så alla kan verkligen lita på att få professionell hjälp utav dem. Behöver du en rörmokare och befinner dig i Umeå med omnejd så tror jag inte att du kan få bättre hjälp än den du får när du vänder dig till Norrlandsexperten.